Coca-Cola

Promocija ja zaključena

×

PRAVILA NAGRADNE IGRE »Zadeni pot v Pjongčang«

1. Organizator nagradne igre »Zadeni pot v Pjongčang« je Coca-Cola HBC Slovenija d.o.o., Motnica 9, 1236 Trzin (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenija (Združenje športnih zvez). Nagradna igra se opravi z namenom reklamiranja in promocije organizatorja.

2. Trajanje:
Nagradna igra poteka od 15. 09. 2017 do 12. 11. 2017.
Nagradna igra je organizirana in se izvaja na celotnem območju republike Slovenije. V nagradni igri lahko sodelujejo le državljani republike Slovenije.

3. Nagrade in podelitev nagrad:
V nagradni igri bo vsak teden podeljenih:

100x Majica Coca-Cola; vrednost ene nagrade je 4,57 € z DDV; skupna vrednost vseh nagrad je 4.570 € z DDV.
in
15x Coca-Cola črn nahrbtnik (V: 48cm, Š: 32cm, G: 20 cm; Material: Poliester, teža 600 g); vrednost ene nagrade je 25,63 € + DDV;
15x Coca-Cola rdeča navijaška trobla (0,5x36,5cm; plastika); vrednost ene nagrade je 1,90 € + DDV
15x Coca-Cola rdeči navijaški palici (2x)-bam bam (100x600mm; napihljiva); vrednost ene nagrade je 0,65 € + DDV

Skupna vrednost ene nagrade je 28,18 € + DDV; skupna vrednost vseh nagrad je 3.381,60 € + DDV.

V zadnjem žrebanju, ki bo potekalo dne 13. 11. 2017 bomo žrebali tudi glavno nagrado in sicer 3x potovanje v Pjongčang za dve osebi. Vrednost ene nagrade je 2.790 € + DDV; skupna vrednost vseh nagrad je 16.740 € + DDV.

Vseh 926 nagrad bo izžrebanih in podeljenih legitimnim dobitnikom.
Število nagrad je omejeno in v nobenem primeru ne sme biti podeljenih več nagrad, kot je predvideno v teh pravilih.

4. Opis izvajalca potovanja v Pjongčang (Kompas d.d.)

ODHOD: 13. 2. 2018
ČAS POTOVANJA: 9 dni / 6 noči

1. dan, torek, 13. 2. 2018: Ljubljana – Istanbul
Zbor potnikov na letališču Brnik v popoldanskih urah. Prijava za let in polet letala preko Istanbula v Incheon.
2. dan, sreda, 14. 2 .2018: Istanbul – Incheon – Seoul
Predviden prihod v popoldanskih urah po lokalnem času. Sledi prevoz v Seoul in nastanitev po sobah. Zvečer spoznavanje nočnega življenja Korejske prestolnice. Nočitev.
3. dan, četrtek, 15. 2. 2018: Seoul – Gangn eung – Sok cho (Hokej)
Po zajtrku avtobusni in delno peš ogled glavnih mestnih znamenitosti: Seoul Tower, Narodni muzej Koreje, modra palača, palača Gyeongbok, tržnice Namdaemun … Sledi prevoz do Gangneunga in ogled hokejske tekme Slovenija : ZDA. Po končani tekmi prevoz v Sokcho. Nastanitev po sobah ter nočitev.
4. dan, petek, 16. 2. 2018: Sok cho – Gangn eung – Sok cho (Hokej)
Zajtrk in dopoldan prosto. Popoldan odhov v Gangneung ter ogled mesta in olimpijskega parka. Zvečer sledi ogled hokejske tekme
Slovenija : Rusija. Povratek v hotel in nočitev.
5. dan, sobota, 17. 2. 2018: Sok cho – Pyeong chang – Sok cho (Super G Ženske)
Po zajtrku prevoz do Pyeongchang ter ogled tekmovanja OI (Super G ženske). Povratek v hotel in nočitev.
6. dan, nedelja, 18. 2. 2018: Sok cho – Pyeong chang – Sok cho (Veleslalom Moški)
Po zajtrku prevoz do Pyeongchang/Gangneung ter ogled tekmovanja OI (veleslalom moški). Povratek v hotel in nočitev.
7. dan, ponedeljek, 19. 2. 2018: Sok cho – Pyeong chang – Sok cho (skoki)
Po zajtrku prevoz do Pyeongchang ter ogled tekmovanja v smučarskih skokih. Povratek v hotel in nočitev.
8. dan, torek, 20. 2. 2018: Sok cho – Seoul – Incheon
Zajtrk in dopoldan prosto, popoldan prevoz preko Seoula v Incheon. Prijava na let in polet letala proti Istanbulu.
9. dan, sreda, 21. 2. 2018: Incheon – Istanbul – Ljubljana
Pristanek v Istanbulu in nadaljevanje poti proti Ljubljani. Predviden prihod na letališče Brnik v dopoldanskih urah.

*Točen program in urnik tekmovanja lahko organizator spremeni. Ob tem je možna sprememba programa.

V CENO JE VKLJUČENO: letalski prevoz na relaciji Ljubljana – Istanbul – Incheon – Istanbul – Ljubljana, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v Seoulu v dvoposteljni sobi, 5 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v Sokchu v dvoposteljni sobi, vstopnice za tekme (2X hokej, Super G, Veleslalom, Skoki), vsi transferji po programu, ogled Seoula, vodnik, predstavnik OKS-a in vodja poti Tomaž Razingar, organizacija in izvedba potovanja. Vsak nagrajenec bo prejel navijaški komplet olimpijskih oblačil in rekvizitov.

Doplačila:
Enoposteljna soba: 560 €

5. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Posamezniki lahko sodelujejo v nagradni igri na sledeča načina:

a) Pod zamaškom promocijskih pakiranj Coca-Cola ali Coca-Cola zero 0,5L PET, Coca-Cola ali Coca-Cola zero 1,5L PET ter pod promocijsko etiketo stekleničke Coca-Cola ali Coca-Cola zero 0,25ml RGB se skriva koda, ki jo posameznik vnese preko www.coca-cola.si in se poteguje v tedenskem žrebanju za eno izmed nagrad. Žrebanje dobitnih kod bo potekal vsak ponedeljek ob 12h:

25.09.2017 ob 12h
02.10.2017 ob 12h
09.10.2017 ob 12h
16.10.2017 ob 12h
23.10.2017 ob 12h
30.10.2017 ob 12h
06.11.2017 ob 12h
13.11.2017 ob 12h

b) Brez nakupa je možno sodelovati s pošiljanjem sporočila z naslovom »Zadeni pot v Pjongčang« na naslov infoslo@cchellenic.com ali dopisnice s pripisom »Zadeni pot v Pjongčang«, kjer v približno 100 besedah opišete, koga in kako vi podpirate pri uresničevanju njihovih sanj ali svojo izkušnjo, kako vam je kdo drug pomagal pri uresničevanju vaših sanj. Zraven dopišite še osebne podatke (ime, priimek, naslov, poštna številka in kraj ter telefon).

Organizator bo vsakemu sodelujočemu poslal naključno kodo na elektronski naslov ali po pošti. Posameznik bo nato kodo vnesel preko spletnega portala www.coca-cola.si in sodeloval v tedenskem žrebanju.

5. Pravila:

Organizator si pridružuje pravico, da prijave z nepopolnimi podatki sodelujočih izloči iz žrebanja oziroma jih ne upošteva. Nepopolnih prijav ne bomo upoštevali.

Prejemnike dobitnih kod bo organizator kontaktiral preko elektronskega naslova (v izrednem primeru tudi po pošti) po izvedenem žrebanju. Zmagovalci žrebanja bodo svojo nagrado prejeli po pošti na naslov, ki so ga navedli. Nagrada bo na pošto oddana najkasneje v roku enega meseca.

Sodelujoči se strinjajo s sodelovanjem v nagradni igri in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih. Dobitniki nagrad bodo zagotovili vse informacije in dokumente, potrebne za izpolnitev pravil in drugih zadevnih zakonov.

Nagrajenci (prejemniki nagrade, zmagovalci) nimajo pravice zahtevati drugačne nagrade ali nagrade v večjih količinah od tistih, ki so navedene v teh pravilih. Nagrad ni mogoče menjati za gotovino ali jo zamenjati za druge artikle, niti prenesti na tretjo osebo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi s koriščenjem in uporabo nagrad.

V nagradni igri lahko sodelujejo le fizične osebe, starejše od 14 let. Če je nagrajenec mladoletna oseba (op. 14 – 18 let) ali oseba z omejenimi sposobnostmi, lahko nagrado prevzame samo z dovoljenjem staršev ali zakonitega skrbnika. V tem primeru mora starš ali zakoniti skrbnik predložiti potrebne dokumente, vključno z izjavo o pravici do sodelovanja, izjavo o oprostitvi odgovornosti, izjavo o pravici do javnega razkritja in izjavo o sprejemu nagrade.

Zaposleni v podjetju Coca-Cola HBC Slovenija d.o.o., njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni živi v življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega) ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

Izžrebanec glavne nagrade je lahko nagrajen le enkrat, in sicer za nagrado, za katero je bil najprej izžreban. Žrebanje je dokončno, pritožba ni možna.

6. Ostala pravila nagradne igre

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

  • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca ali
  • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v teh pravilih ali da je sodeloval v nagradni igri v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izbran v nasprotju s temi pravili ali
  • se tudi po obvestilu izžrebancev ter ustreznih rezervnih izžrebancev nihče ne odzove na prevzem nagrade, glede na navodila organizatorja nagradne igre.

Če prejemnik dobitne kode ne posreduje organizatorju navedenih podatkov, ni upravičen zahtevati izročitve nagrade od organizatorja. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do zmagovalca na podlagi teh pravil. Zmagovalec pa v tem primeru tudi nima pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Organizator lahko nagrado uporabi za kakršenkoli drug namen.

Nagrada bo obdavčena v skladu z Zakonom o dohodnini (organizator igre bo obračunal in odvedel dohodnino). Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme nagrajenca.
Organizator ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo utrpel sodelujoči zaradi logističnih ovir, tehničnih težav ali drugih napak.

Skladno s 57. g členom ZVPot organizator potovanja odgovarja za škodo, ki jo povzroči potrošniku zaradi delne ali popolne neizpolnitve pogodbe v skladu s splošnimi pravili, ki urejajo obligacijska razmerja.

7. Varovanje podatkov

Nagrajenci bodo vsak teden objavljeni na spletni strani organizatorja – www.coca-cola.si. Nagrajenec se strinja s tem, da se njegovo ime, priimek in kraj bivanj objavijo na spletni strani organizatorja.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci nagradne igre dovolijo organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov za namen nagradne igre. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal in jih varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo, da bo organizator osebne podatke posredoval podizvajalcu Pošta Slovenije d.o.o., Slomškov trg 10, 2500 Maribor izključno za potrebe dostave in obveščanja o dostavi nagrad in sicer: ime, priimek, naslov, kontaktno telefonsko številko in e-mail.
S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo, da bo organizator osebne podatke glavnih nagrajencev posredoval podizvajalcu Kompas d. d., Pražakova 4, 1514 Ljubljana za potrebe organizacije potovanja.
Podatki ne bodo posredovani neupravičeni tretji osebi ali kakorkoli drugače zlorabljeni. Organizator bo uporabljal posredovane osebne podatke nagrajencev tudi za namene promocije podjetja Coca-Cola HBC Slovenija d.o.o., Motnica 9, 1236 Trzin, v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Dobitnik glavne nagrade soglaša, da bosta njegovo ime in podoba uporabljeni na družbenih omrežjih (Facebook stran Coca-Cola (https://www.facebook.com/Coca-Cola) in Instagram kanalu Coca-Cola Slovenija (https://www.instagram.com/cocacola_slovenija/) in sicer v objavi o dobitniku in predaji nagrade, ter poročanju z olimpijskih iger. Dobitnik glavne nagrade se zavezuje, da se bo udeležil predaje nagrade na sedežu Coca-Cole in bo s potovanja, ki je predmet nagrade, poslal najmanj eno fotografijo, ki jo lahko Coca-Cola objavi na prej omenjenih kanalih na družbenih omrežjih. Na fotografiji mora biti razvidno, da je posneta na olimpijskih igrah in mora biti avtorsko delo nagrajenca.

Sodelujoči v nagradni igri lahko kadarkoli zahtevajo vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov za namene izvajanja te nagradne igre, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

Kakršnakoli vprašanja, ki se nanašajo na nagradno igro, lahko zainteresirani sporočijo organizatorju na naslednji elektronski naslov: infoslo@cchellenic.com.

Za vsa vprašanja, ki se utegnejo pojaviti v zvezi z nagradno igro in niso urejena s temi pravili, je pristojna podati razlago 3-članska komisija organizatorja, ki skrbi tudi za izvedbo nagradne igre in nadzira njen potek. Njena razlaga je dokončna in zoper njo ni mogoča pritožba.

Coca-Cola je registrirana blagovna znamka družbe The Coca-Cola Company. Vse pravice pridržane.

Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje, to je od 01.09.2017, in so v času nagradne igre na vpogled udeležencem na spletni strani organizatorja – www.coca-cola.si.


Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.


×

Nagrajenci

1. ŽREBANJE

MAJICE
FIRBAS TIM, MARIBOR
SRNEC GREGOR, MARIBOR
MARKELJ METOD, KRANJ
FURLAN JAKA, POSTOJNA
ALIĆ SELMA, CELJE
SVETEK MAŠA, LJUBLJANA
SMERDEL DAVID, HOČE
MUNDA MARKO, PORTOROŽ
MESEC TINA, ŽELEZIKI
KLOBUCAR LINA, URŠNA SELA
GORŠE LARISA, NOVO MESTO
ROGLSEK ANDREJ, VELENJE
SEČKO ANDREJ, BELTINCI
MOSTNAR ANA, ČRNA NA KOROŠKEM
DOPUĐA NEJA, VELIKE LAŠČE
ORŠULIĆ IVO, NOVA GORICA
ŠENK ANŽE, ZGORNJE JEZERSKO
KOVAČ LUČKA, LJUBLJANA
OSOLIN JOŽICA, LUKOVICA
KOCIJAN JELKA, LJUBLJANA
ČEBULAR ANŽE, LJUBLJANA
MERHAR PRIMOŽ, LJUBLJANA ŠENTVID
HOČEVAR KARMEN, STOPIČE
GRMADNIK ANTON, VELENJE
LOVRIC ERIK, IZOLA
MARČIČ VIRGINIA, ZGORNJA POLSKAVA
KOMPOLŠEK GORAZD, TREBNJE
KROPIVŠEK JANEZ, LJUBLJANA
KOSI TIMOTEJ, MALA NEDELJA
GRMEK PETRA, DUTOVLJE
LAČEN ALJA, PTUJ
LEBAR ROBERT, IZLAKE
KLOPČIČ ZLATKO, MORAVČE
MARINIČ ANA, KOJSKO
CIRMAN ALINA, LJUBLJANA
KOČEVAR MIRAN, LJUBLJANA - ČRNUČE
LEBAN RENE, MARIBOR
ZORKOVIC MIRJANA, MURSKA SOBOTA
LIČEN KRISTINA, LJUBLJANA
FEKONJA BRANKO, PESNICA PRI MARIBORU
PIRC SERGEJ, LJUBLJANA
DREVENŠEK ANJA, HAJDINA
VOGRIN IVAN, MARIBOR
KARLIN MARKO, CELJE
FURLANIČ VEDRANA, IZOLA
PUH TAJA, MIKLAVŽ
BOROTA ŠRAJ ANA, ANKARAN
GORENC NIKA, SVETA TROJICA
ČIZMAZIJA BOŠTJAN, TURNIŠČE
DOBRAVC MITJA, RADOVLJICA
MAGAJNA NIKO, SEŽANA
TRPLAN TOMAŽ, LJUBLJANA
KRAJNC MARKO, VRANSKO
POVŠE PRIMOŽ, NAKLO
RAKOVEC ANJA, NOTRANJE GORICE
PERŠAK PETER, DOL PRI LJUBLJANI
HADALIN PETRA, BREZOVICA PRI LJUBLJANI
KRAVANAJ DAMJAN, KOČEVJE
GRIČAR ANDREJA, KRŠKO
FAGANELJ DARIJO, ŠEMPETER PRI GORICI
ŽAGAR ALEKSANDER, ŠMARJEŠKE TOPLICE
DOLENC SARA, LJUBLJANA
BAN LEA, POSTOJNA
TOPIĆ ANITA, CELJE
OSOLNIK RENATA, STRAŽA
KIJANOVIĆ ZORAN, ŠOŠTANJ
KOVIČ MARJAN, DOMŽALE
FIČUR MARKO, IZOLA
GATEJ JERNEJ, RADOVLJICA
GOSPODARIČ JULIJANA, MARIBOR
NEMEC GREGA, MIREN - KOSTANJEVICA
ROGELJ KLAVDIJA, VISOKO
BRDEK KARLO, VELIKA GORICA
BEHREMOVIĆ JASMIN, MEDVODE
BLAŽIČ JANEZ, BREŽICE
REJC NINO, ŽIROVNICA
HENIGMAN BOŠTJAN, LJUBLJANA
FRANC TADEJA, NOVO MESTO
JENKO KATKA, LJUBLJANA
FRAS TAMARA, VOLIČINA
LIPOLD TISA, LJUBLJANA
MAROVŠEK ANA, VITANJE
KERHE ALAIN, MARIBOR
DOLGAN NIKA, SEŽANA
ŠKOF JOŽE, TRZIN
JORDANOVA IVANA, LJUBLJANA-ŠENTVID
JORDAN SARA, DOMŽALE
TRLEP MARK NEO, TREBNJE
MARKO NATAŠA, MIKLAVŽ
DRAGOVAN TADEJ, METLIKA
MURDAY JYODI, PODCETRTEK
GULIČ SARA, DUTOVLJE
LEVSTEK VLASTA, KRANJ
NOVAK DOMEN, LJUBLJANA
VOGLAR SANJA, TRZIC
ŠTOR ALEŠ, IVANČNA GORICA
VUTE NIKA, MURSKA SOBOTA
BENEDIČIČ TJAŠA, PREDDVOR
ANŽEL BARBARA, SV. TROJICA
HORVAT MATJAŽ, MARIBOR

NAHRBTNIKI
BAČNAR POLONA, RATEČE
HOCEVAR KATARINA, LJUBLJANA
BELE TOMAŽ, NOVO MESTO
BOŽIČ MIODRAG, LJUBLJANA
ŠERBIENK TADEJ, KOPER
ŽUŽEK BARLE ANA, PIVKA
FERK IGOR, MARIBOR
KOŽELJ PETRA, KRANJ
BRATUŠA ANDREJA, IVANJKOVCI
GOSPODARIČ DEMITRIJ, MARIBOR
KRANER SARA, LOVRENC NA POHORJU
SPRINGER MANICA, RADENCI
VINCELJ MILAN, PORTOROŽ
LESKOVŠEK URBAN, CELJE
POŽLEP KARMEN, LJUBLJANA


2. ŽREBANJE

MAJICE
PECAR LIDIJA, VOLIČINA
KETIŠ DAMJAN, RUŠE
AMBROŽIČ JERNEJA, CERKLJE OB KRKI
TURNŠEK LAURA, BRASLOVČE
BALOH ROMAN, DOB
PANTELIĆ PATRICIA, VELENJE
ZUKANOVIČ GORAN, CERKLJE
ALIĆ SELIM, CELJE
ZUKANOVIČ GORAN, CERKLJE
VUČIĆ ALEKSANDER, PORTOROŽ
JUŽNIČ JAN, KOČEVJE
ŽIGON TOMAŽ, LJUBLJANA
JERIČ TEJA, GABROVKA
ŽELEZNIK DARE, LJUBLJANA
MAJERLE MARTINA, MARIBOR
KRIŽNAR SANDI, POLJANE
ANDOLJSEK BARBARA, KOČEVJE
VODENIK MATEJA, APAČE
BREKALO NINA, LJUBLJANA
MARKOVIĆ MERI, LJUBLJANA - ČRNUČE
ROMIH ANA, CELJE
DVORŠAK TINA, ŠMARJE PRI JELŠAH
VIDMAR TAMARA, LJUBLJANA
SEVŠEK MIHA, LJUBLJANA
CIMERMAN NINA, LJUBLJANA
STARIČ AMBROŽ, KRANJ
LEBAN JAN, TRNOVSKA VAS
KARBA DENIS, MURSKA SOBOTA
SIMONOVIC SANDRA, LJUBLJANA
BRICELJ NEJC, LJUBLJANA
ROS ROBI, ŽETALE
PETROVIC NENAD, POREČ
ČORKOVIČ NEI, ŠKOFIJE
HARI ANDREJ, FOKOVCI
PEČNIK HELENA, MENGEŠ
KOLENC MAJDA, VELIKE LAŠČE
ŠTEFANAC DARJA, LJUBLJANA
SERBAK LEON, PTUJSKA GORA
DIMITROVSKI METODIJA, IDRIJA
KELENC ANDREJ, ŠKOFLJICA
MASEK EDVARD, KRANJ
CERVEK ALJAZ, MIKLAVŽ
DOBNIKAR ANDREJA, LJUBLJANA
KRMELJ DUŠAN, MEDVODE
RAZDEVŠEK ALEŠ, LJUBLJANA
PLAVČAK MARJAN, TABOR
ČERENAK BLAŽ, GRIŽE
TROFENIK PETRA, RADENCI
MALKOČ AMEL, KOPER
ROMIH TJAŠA, GORICA PRI SLIVNICI
MARIČ ROBERT, PUCONCI
SEVER MAJA, CELJE
BEDRAČ MATEJ, MARIBOR
JURIC URSKA, GORIŠNICA
ŠUBIC GORAZD, ŠKOFJA LOKA
REŽEN STANISLAV, KRMELJ
KAUCIC JURIJ, IVANJKOVCI
BOCHL TIJAN, LJUBLJANA
GRAHEK PETRA, RADEČE
DEUTSCH LEON, PROSENJAKOVCI
PERC STEFKA, ZALEC
DULAR ROK, BREŽICE
KOPAČ ALEŠ, LJUBLJANA-ŠMARTNO
VUCEN GORAN, SEVNICA
KENDA ZORKO, NOVA GORICA
MUHA ELA, RENCE
RIHAR URBAN, KRANJ
POGAČNIK BARBARA, BREZJE
ŠTRAVS NEVENKA, BREZJE
JERŠINUS REIMOND, ŠKOFLJICA
JANŽELJ ŽIGA, LOGATEC
MUŠANOVIĆ ADISA, CELJE
JAKLIN EMA, MURSKA SOBOTA
VIDMAR NIVES, KAMNIK
KOSEM DARINKA, LOKA PRI ZIDANEM MOSTU
PALCIC TINE, BOROVNICA
JEZERŠEK SILVANA, GORENJA VAS
PIRNAVER KSENIJA, CELJE
PERNAT ROBERT, HAJDINA
GORIČAN LUDVIK, SLOVENSKE KONJICE
KERŠMANC JAN, LJUBLJANA
TONI LUKA, MAVČIČE
KUHAR TANJA, PUCONCI
VURCER INES, CERKNICA
ALES SABINA, MENGES
RANC TADEJ, VRHNIKA
KUDER ALEŠ, LJUBLJANA
GLAMOČANIN NIKA, LJUBLJANA
KEMPERLE GAŠPER, ŠKOFJA LOKA
JERIČ JASMINA, MARIBOR
MOČNIK GREGOR, TRZIN
MILETIĆ JASMINA, TOLMIN
PELKO PRIMOŽ, GROSUPLJE
KOROŠEC NINA, GOR. RADGONA
VAJDA LÁSZLÓ, KOCEVJE
ARZENŠEK MAJDA, MORAVSKE TOPLICE
MARAŽ BOŠTJAN, MIREN
KOZINA NEJC, KOČEVJE
BURJA TIMM, MALEČNIK
KOMOČAR JAKA, KAMNIK

NAHRBTNIKI
KERŽAN TATJANA, DOB
DONKO RASTA, SENTILJ
JURKOVIČ KATJA, MIKLAVŽ PRI ORMOŽU
KROŠELJ ANDRAŽ, SEVNICA
PAJNIČ ŽAN, KOČEVSKA REKA
KOLAR MATEJA, KRIZEVCI PRI LJUTOMERU
KOROŠEC DARKO, CELJE
THALER KLUM BARBARA, LJUBLJANA
ROBIC TANJA, DRAMLJE
MURKO IGOR, ZAGORJE OB SAVI
ALBERT SIMONA, MARTJANCI
BUCAR ALEN, TREBNJE
RAJ NINA, MURSKA SOBOTA
MATJAŽ KATARINA, MOZIRJE
MLINAR MATEJ, KAMNIK


3. ŽREBANJE

MAJICE
AŠKERC, MIHA, ŠEMPETER
BABIC, JERNEJ, OREHOVA VAS
BANIC, NINA, LJUBLJANA
BERGER, MARKO, CELJE
BLAŠKO, URŠKA, AJDOVŠCINA
BODLAJ, TJAŠA, DOMŽALE
BUTOLEN, TADEJ, PTUJ
CAUŠEVIC, SAFET, SOSTRO
CERAR, TAJA, BLEJSKA DOBRAVA
CMAGER, MIRO, JUROVSKI DOL
DOBIC, FLORIAN, CIRKOVCE
DONEV, ÐORÐE, POSTOJNA
DOTLIC, MIRJAM, IZOLA
DRAŠKOVIC, SABINA, RUŠE
DRGAN, ALES, LJUBLJANA
DUMANCIC, BRINA, VELENJE
ENGEL, KAJA, OTOCEC
FARIZ, DZELADINI, LJUBLJAN
GABER, MILAN, PUCONCI
GALUN, TEA, LAPORJE
GOLAVŠEK, IVANKA, PREBOLD
GOMINŠEK, KAJA, ŽALEC
GREGORIC, JANEZ, POLŠNIK
GREIFONER, MILAN, MARIBOR
GRIL, BARBARA, JESENICE
GUBERAC, PETER, KOPER
HRASTOVŠEK, IVA, BREŽICE
IVACIC, MARIJA, CELJE
JAKLIC, BORUT, GRADAC
JENSTERLE, KATJA, ŽELEZNIKI
KAC, OTO, MARIBOR
KAPUS, SABINA, VRANSKO
KARNER, MATIC, JUROVSKI DOL
KASTELIC, BARBARA, ZAGORJE OB SAVI
KELNERIC, ŽIVA, SEVNICA
KNAVS, VERONIKA, RIBNICA
KOLARIC, BOJAN, PTUJ
KOLBL, MITJA, KRIZEVCI
KOLOŠA, VLADO, BELTINCI
KORENJAK MARCUN, PETRA, KRIŽE
KOSI, TONE, LJUBLJANA ŠMARTNO
KOSTANJEVEC, ANDREJ, DRAVOGRAD
KOVACIC, DIANA, OREHOVA VAS
KOVACIC, VIKTORIJA, KAMNICA
KRANJC, DOMEN, KAMNIK
KRAVANJA, LJUBOMIR, KOCEVJE
KRHIN, TOMO, KRŠKO
KROPEC, RENATO, MARIBOR
KRŽIŠNIK, ALENKA, POLJANE
KUMELJ, KAJA, DOLENJSKE TOPLICE
LEMPL, BARBARA, LENART
LILIJA, JERNEJA, FRANKOLOVO
LOCICNIK, ANJA, ZAGORJE OB SAVI
LOGAR, STAS, KOPER
MATAVŽ, DAMJANA, ZRECE
MEDVED, CIRIL, MARJETA NA DRAVSKEM POLJU
MIHELAK, GREGOR, LJUBLJANA ŠMARTNO
MIKUZ, FILIP, LJUBLJANA
MOZETIC, TIM, RENCE
NUKANOVIC, EMINA, MARIBOR
NUKIC, MELISA, JESENICE
PERHAVEC, ŽAN, DUTOVLJE
PODMILJŠAK, ROK, MORAVCE
PRASNIC, ŽIGA, MISLINJA
PUNGERCAR, MARIJA, ŠENTJERNEJ
RADIC, MATIC, GORENJA VAS
RANT, ROK, POLHOV GRADEC
REPNIK, MATJAŽ, LJUBLJANA
REŠEK, AŽBE, ŽELEZNIKI
RESMAN, ŽIGA, BLED
ROBNIK, ROMAN, VISOKO
ROGELJ, TJAŠA, PRESERJE
ROJKO, ROK, MARIBOR
ŠARANOVIC, ŽIGA, LJUBLJANA
SIKOŠEK, DANIJEL, KAMNIK
SKOMINA, MANCA, CELJE
ŠKRIPIC, IVANA, KRANJ
ŠORN, ZLATKO, VRHNIKA
ŠPIK, ANA, ŽELEZNIKI
STEINER, ANŽE, METLIKA
ŠTENDLER, ELENA, VIPAVA
STEVANOVIC, GORAN, VRHNIKA
TAJNIC, DEJAN, LJUBLJANA
TEPIC, DUSAN, DIVACA
TROKIC, MAJA, LJUBLJANA
TURK, ALJAŽ, KOCEVJE
TURK, JANEZ, ŠENCUR
ULEN, JURE, LJUBLJANA
UMEK, DRAGICA, KOPER
URBAS, ŽAN, VIŠNJA GORA
URH, MITJA, RADOVLJICA
VETRIH, MOJCA, ZRECE
VEZJAK, MARTIN, ŠENTLJ
VEZONIK, SAŠO, MARIBOR
VIDMAR, JOŽI, RADECE
ZAJŠEK, ROBERT, MARIBOR
ŽELEZNIKAR, IGOR, ŠKOFLJICA
ŽIŽEK, ROK, VELENJE
ŽLEBIR, KATJA, CERKLJE
ZUŽIC, DUŠAN, LJUBLJANA

NAHRBTNIKI
BELANCIC, ALOJZIJA, LJUBLJANA
CARIC, LUKA, RADOMLJE
COJHTER, NINA, MARIBOR
DERNAC, MILOS, BRASLOVCE
GLODEŽ, MIŠO, MARIBOR
HORVAT, IVAN, PODPLAT
KOLARIC, DAMIR, BELTINCI
PAJALIC, ROBERT, LJUBLJANA
PANGERC, NEJC, IG PRI LJUBLJANI
RAKOVEC, MONIKA, ZGORNJA BESNICA
SLANA, BLAŽ, MORAVCE
SMOLINGER, ROK, STARŠE
STAMENKOVIC, TATJANA, MARIBOR
ŽIŽEK, STANISLAV, TIŠINA
ŽLENDER, ANJA, RAKEK


4. ŽREBANJE

MAJICE
KOČEVAR ROK, SEMIČ
ERJAVEC MARTIN, NOVO MESTO
LIKAR RADO, DOBRAVLJE
SOSTARIC DENIS, ŠMARJE PRI JELŠAH
PERKOVIĆ ANJA, LJUBLJANA
BOJEC PETRA , LJUBLJANA
DOBNIKAR ANDREJ, TRZIN
GREIF ŠPELA, AJDOVŠČINA
PILPAHER DANI, LOČE
BODLAJ TJAŠA, DOMŽALE
FERJANC JULIJA, NAKLO
MARC MATEJ, DOBROVO
BELOVIČ CENE, LJUBLJANA
ČASAR MATEJA, IVANJKOVCI
KOMEL ANDREJ, IZOLA
KRAJNC DANILO, KISOVEC
MARIČ MARTIN, ZGORNJA VELKA
KOSCAK MARK, LJUBLJANA
DIDOVIČ ZDENKA, SEMIČ
TAURER RENE, MARIBOR
OSOLNIK MATEJ, STRAŽA
MIRNIK URŠKA, RUŠE
JAGODIČ GREGOR, LJUBLJANA
ZEMLJIČ TANJA, MARIBOR
PUCKMEISTER TOMI, BRASLOVČE
ZORKO MILENA, CERKVENJAK
JAKOPIČ DANILO, LIMBUŠ
BOŽIČ ALEKSANDRA, VIPAVA
PIVK MOJCA, JESENICE
NUHANOVIĆ JANJA, PLANINA
ŠTEPEC SONJA, IVANČNA GORICA
MATJAŠIČ MIHA, SEMIČ
BLAŽIC GORDANA, ARTIČE
HADŽIDAOVA PETRA, ŠKOFJA LOKA
RAPUC PETER, BREZOVICA
MAVER VERONIKA, IVANČNA GORICA
KMETEC KLAVDIJA, SREDIŠČE OB DRAVI
KOLMANIČ NADJA, STARA CERKEV
UREK META, KRŠKO
PREMEC GRETA, VIR PRI DOMŽALAH
KERNC VINKO, LJUBLJANA
VRBANCIC MITJA, GORNJA RADGONA
VRČKOVNIK MIRAN, KOTLJE
PUNGERČAR MARIJA, ŠENTJERNEJ
MESARIČ SLAVA, KRANJ
BREŽNIK TJAŠA, NOTRANJE GORICE
PUŠ ALENKA, IVANČNA GORICA
BANDUR BOJANA, STARŠE
KOVAČEC FABIJAN, GORIŠNICA
ĐUKANOVIĆ MIĆO, LJUBLJANA
BREC ZLATKO, GORISNICA
PEVEC ALJAŽ, ŠENTJUR
ŠPEGLIČ LUCIJA, ŠKOFJA VAS
BOŽIČ TANJA, MARIBOR
COPIČ ROBERT, KISOVEC
ULBIN VITA, MARIBOR
STANGELJ IGOR, NOVO MESTO
PELKO ANJA, KRANJ
BLAŽEK MARJAN, LJUBLJANA - VIČ
ŠRIMPF ANDREJ, MARIBOR
POLJAK MATEJ, METLIKA
PAVLOVČIČ NIKO, PODNART
KUBELJ NIKA, KOMENDA
ŽNIDARŠIČ ANJA, LJUBLJANA
PATEKAR SLAVKO, PTUJ
PINTAR BARBARA, RAKEK
KODARIN RADO, KOPER
PARAŠUH NEJC, POLZELA
LEBAN TANJA, PIRAN
ŠINKOVEC SAŠO, MORAVČE
PINTARIČ JANEZ, VELENJE
LAVRINC FRANCI, MEDVODE
VOZELJ IVA, ZAGORJE OB SAVI
ROSIC NINO, TURNISCE
PEČARIČ JANEZ, KRANJ
PERKO VIDA, MARIBOR
MAUČEC TADEJ, ŠKOFLJICA
MATIJEVIĆ MATIJA, LJUBLJANA
SPAHIĆ IBRAHIM, LENART
VOZELJ IZTOK, ZAGORJE
VREČAR ALENKA, LJUBLJANA - DOBRUNJE
KOROŠEC LEA, ZGORNJA POLSKAVA
ŠIBAL VESNA, DRAMLJE
KLANČAR PETER, BRUSNICE
RAMŠAK DAVORIN, OPLOTNICA
PANIČ MILJOKA, KOZINA
BOLČINA ANDREJ, ZGORNJE GORJE
MALOVRH ANTON, POLHOV GRADEC
SKUBE JANKO, DOLENJSKE TOPLICE
ROSER UROS, CELJE
ŠEGULA NINO, PTUJ
KRŽIŠNIK MARK, DOMŽALE
GOLOB DARIJAN, VUHRED
PILIČEK ANDREJA, KAMNIK
HEKTOR UROS, PODNART
TINA VALENTINA, MAČKOVCI
MAJETIČ JOŽE, KAMNIK
ROT SANJA, CELJE
KOLARIČ DARINKA, ODRANCI
KRAJNC DUSAN, MARIBOR


NAHRBTNIKI
KOŠTOMAJ ŽELJKA, KAMNIK
PALMAN ANJA, KOČEVJE
ČEH MAJA, GORNJA RADGONA
ERJAVC TATJANA, MARIBOR
NOVAK NUŠA, SLOVENSKA BISTRICA
KRANER IRENA, BLED
MALOČA DAVID, LJUBLJANA
MARVIN NADJA, NOVA GORICA
GRANIĆ IVAN, KRANJ
ZUPAN KSENIJA, ŠENČUR
ROT TEJA, LJUBLJANA
JUŠIĆ SANITA, VIŠNJA GORA
ŠTURM TONI, MARIBOR
SUSTAR MATEJ, KOTLJE
FUHRMANN ANAMARIE, LJUBLJANA


5. ŽREBANJE

MAJICE
BRČKALIĆ ENES, PETROVČE
KRNC STANKA, ŠENTJANŽ
PINTAR BOJAN, ZELEZNIKI
GLIVAR KLEMENTINA, STRAŽA
LOGAR IGOR, JESENICE
KORENČAN ŽIGA, HORJUL
JAŠEVEC MIRAN, MEDVODE
ZARIČ ANDREJA, CELJE
ŠIMEC NEJC, LJUBLJANA
GARTNAR TOMAŽ, ŽELEZNIKI
GRUBER BARBARA, CELJE
ZVER ANDREJA, LENDAVA
BRICELJ ANJA, LJUBLJANA
ŠULIGOJ SAŠO, MAVČIČE
POSEGA PENKO LEILA, HRUŠEVJE
SCHWEIGER KOČEVAR JASMINA, ČRNOMELJ
ŠLOGAR DAVID, LJUBLJANA
RUDOLF TOMAŽ, TRŽIČ
PINTAR BOJAN, ŽELEZNIKI
BJELOBABA BOŽIDAR, MARIBOR
ŠČAVNIČAR TANJA, HAJDINA
HOČEVAR KARMEN, STOPIČE
OREŠNIK JASNA, MIKLAVŽ PRI ORMOŽU
KOBAL METKA, LJUBLJANA
PIŠEK SANELA, MAJŠPERK
JARC BARBARA, DRAVLJE
PUCONJA MAJA, KRANJ
SCHULZ KLARA LIZA, LJUBLJANA
NOVAK PETER, JESENICE
TOPLEK ROMANA, DESTRNIK
URŠNIK ANDERJ, ŠENTJANŽ
ZUPANČIČ IRENA, LJUBLJANA
KUHARIČ FLORIJAN, ORMOŽ
BRAČIČ SAMO, LJ - ŠENTVID
DUDNJIK ALEKSANDER SAŠO, LJUBLJANA
ČRNČEC SUZANA, ZGORNJA VELKA
KNEZ ZLATKA, PORTOROŽ
VAVDI MITJA, PREVALJE
ŠAVOR VALENTINA, ČRNOMELJ
HAUPTMAN VERONIKA, LJUBLJANA
GORJUP DADA, KRSKO
TROŠT JURE, RADOVLJICA
PRELOG IVAN, GROBELNO
ŽUPANC DEJAN, LESKOVEC PRI KRŠKEM
VRTOVEC DAMJANA, MARIBOR
BERLEC TINA, KAMNIK
FERJANC MARJAN, NAKLO
LIKAR PRIMOŽ, LJUBLJANA
JAKIČ TINE, VIDEM DOBREPOLJE
OBLAK ANJA, SLOVENSKA BISTRICA
HORVAT MICHAELA, POSTOJNA
DROFENIK SIMON, PODČETRTEK
BIZJAN JURE, LJUBLJANA
PINTAR BOŠTJAN, BLED
POJE MARJETKA, STARA CERKEV
JURIC JURE, OBROV
HROPOT BLAZ, CELJE
STAREC LUKA, SKOFLJICA
DRENIK KLEMEN, MIRNA PEČ
FURDI TOMAŽ, LJUBLJANA
DEMOJZES SEBASTJAN, KOZINA
PINTARIČ MIŠA, RADENCI
ŠUŠTAR JANEZ ZLATO, LAZE V TUHINJU
JURIŠEVIČ JOŽKO, KOPER
JARC ZDRAVKO, MARIBOR
PEJOVIĆ DANILO, LJUBLJANA
LAZNIK NINO, SLOVENJ GRADEC
KOLMANIČ TADEJA, MARIBOR
MARKO MAJA, LJUBLJANA
LUIS DARJO, KOBARID
FERBEŽAR GORAN, TRŽIČ
KUHAR TADEJA, MARKOVCI
ŠČERBIČ BRANKO, LJUTOMER
ROBIČ TINE, LJUBLJANA
GUZELJ ROMAN, CERKLJE NA GORENSKEM
VIDMAR ALJOŠA, MENGEŠ
PERHAVEC DREJC, MURSKA SOBOTA
ČEŠNOVAR GREGOR, DOBROVA
TOPORIŠ MARKO, ZGORNJA KUNGOTA
NAVRBOC DANEJ, KISOVEC
WERNIG GREGOR, LJUBLJANA
MIKELJ TOMAŽ, LJUBLJANA
LESKOVAR ERNA, JESENICE
IZAK TADEJ, MUTA
BELEC MIRAN, MARIBOR
TIHOLE PETRA, SEVNICA
JEREB MARGARITA, LOGATEC
ŠADL SIMON, LJUTOMER
DOMINKO GORAZD, CERKLJE
GORJAN SIMON, LJUBLJANA
KORADEJ JOZE, ŠMARTNO OB PAKI
KNEZ UROŠ, TRBOVLJE
DELAK IGOR, PORTOROŽ
SURINA ROK, PODGRAD
BUTKO ANJA, PRESERJE
BERISHA OREST, LJUBLJANA
TRATNJEK DENIS, GORNJA RADGONA
ZUPANCIC TANJA, STRAZA
KRISTAN TILEN, ŽALEC
LOVREC TEJA, MARIBOR


NAHRBTNIKI
MUSIČ SEJADA, MARIBOR
KOKOT PETER, NOVA GORICA
DUSAN BOZICA, LJUBLJANA
HABE MONI, ZALEC
KINKOPF ŽIGA, LITIJA
MALIQI LAURA, LJUBLJANA
SMODIŠ ŽAN, KAMNICA
KRIVIC ROK, IZLAKE
KROBAR VOJKA, GOMILSKO
GRINTOV ŽAN, LJUBLJANA
GORIČAN ROK, PTUJ
OSTERC BRANE, JURŠINCI
SIMONIČ VANESSA, KRIŽEVCI PRI LJUTOMERU
DERNULC BARBARA, VRHNIKA
ŠTUCIN JAN, CERKNO


6. ŽREBANJE

MAJICE
KOČEVAR ROK, SEMIČ
SIJARIĆ SABINA, NOVO MESTO
STRNISNIK ŽAN, BELTINCI
VOVK VERONIKA, KOTLJE
GALOF LEOPOLD, CELJE
JAKOPIN ANJA, MIKLAVŽ NA DRAVSKEM  POLJU
JERAJ JOŽEF, IVANČNA GORICA
PODLOGAR POLDE, ZGORNJA BESNICA
PINTAR PETRA, ŽELEZNIKI
ZAKRAJŠČEK LARA, IZOLA
LENART SAŠO, LENART
BARLE JANEZ, PREDDVOR
DREŠAR ALEŠ, VODICE
BARTOLJ TINA, STRAŽA
PERKMAN ANDREJ, VIPAVA
KRIVOGRAD ZARJA, RAVNE NA KOROSKEM
JEMEC SAŠA, ŠKOFJA LOKA
BERIĆ SINIŠA, ZGORNJA BESNICA
ROTMAN STANKO, MARIBOR
KOS JANI, LOGATEC
COLARIČ PETRA, BREŽICE
PAHIČ NEŽA, REČICA OB SAVINJI
VIDOVIČ SEBASTJAN, KAMNIK
MIKLAVŽINA ŽIGA, VRHNIKA
PATERNUŠ TJAŠ, KOPER
JUNUZOVIČ SANELA, LJUBLJANA
KNAPIČ UKMAR JASNA, LJUBLJANA
VELKNER LILIJANA, MARIBOR
PURGER BOŠTJAN, JESENICE
KRIŽAJ JANEZ, LJUBLJANA
JENKO JURE, ŠKOFJA LOKA
MIJALKOVIĆ JELENA, LJUBLJANA
WALAND JANEZ, LESCE
KUČAN MATEJA, PETROVCI
DOLINŠEK NINA, LITIJA
PAHIC LEONIDA, REČICA OB SAVINJI
BUČAR URŠKA, PODBOČJE
TOMINC JANI, ZAGORJE OB SAVI
SKUVER MITJA, KRANJ
FICKO ANDREJ, MARIBOR
BABNIK ANDREJA, RADLJE OB DRAVI
MARCEN ANDREJ, SENTJUR
SAVIOZZI SIMONA, BREŽICE
PADEŽNIK KARMEN, LOČE
FILIPČIČ TINA, DUTOVLJE
DRAME MATJAŽ, PONIKVA
KRPIČ BINE, MURSKA SOBTA
TRSTENJAK KARMEN, SPODNJI IVANJCI
VERBUČ ALENKA, NAZARJE
SMERAJC MAJA, LJUBLJANA
KOLEDNIK SLAVKO, PTUJ
VIDIC ANDREJ, BLED
VAVTAR BRANKO, LJUBLJANA
GRGINIČ JOŽEF, POSTOJNA
VRHOVEC ROK, VAČE
ZELNIK MILAN, KRANJ
JERENEC NATAŠA, LJUBLJANA
JERAŠA KSENIJA, LJUBLJANA
ZELIČ MATEJA, GORICA PRI SLIVNICI
GJORGIEV MIKI, MARIBOR
MALENŠEK MATEVŽ, LJUBLJANA
LETONJA IGOR, HORJUL
GOŠTE NEŽA, IZLAKE
ZUPANČIČ ANICA, ZAGRADEC
RAZTRESEN KATARINA, POLHOV GRADEC
JAVORNIK ZDENKA, CELJE
DAMJAN BELE VERA, MARIBOR
FRANTAR ANŽE, LJUBLJANA-POLJE
BREČKO MAKS, ŠENTJUR
MENHART JOŽE, ZGORNJA KUNGOTA
TOMAŽIČ ROK, RADEČE
JOŠT ŠPIS NADA, TRBOVLJE
TAMŠE MARJANA, ŠMARTNO
NOVAK VERONIKA, ROGAŠKA SLATINA
BAVDAŽ POLONA, KANAL
KREŽE JANA, TRBOVLJE
KORELC GREGOR, MENGEŠ
LENIČ MATEJA, MENGEŠ
BOGDAN RAJKO, VELENJE
ULBIN BRANKO, MARIBOR
BERTONCELJ PETRA, LJUBLJANA-ŠMARTNO
CELEC ANTON, MARIBOR
VUČAK DAVOR, STARŠE
POGLAJEN ANA, ŠKOFLJICA
KUPLJEN SEBASTJAN, LJUBLJANA
LAŠIČ SAŠO, OREHOVA VAS
GROŠELJ GORAZD, LJUBLJANA
KUDER ALEŠ, LJUBLJANA
TAVČAR ŠPELA, CERKNO
SLEMC PETER, KRANJ
KRULEC JERNEJA, ROGAŠKA SLATINA
MAŽGON NINA, RIMSKE TOPLICE
GODNIČ MIJA, PIRAN
GLAVICA DIJANA, ŠENTJUR
ŽLAK TADEJ, MARIBOR
KERČ MIHA, MORAVČE
POPELAR MAJDA, ŠENTJUR
HUDOMALJ ANDRAŽ, CELJE
ŠIRCELJ TINA, ILIRSKA BISTRICA
PODLOGAR MATEJA, HRASTNIK


NAHRBTNIKI
PRIMOŽIČ UROŠ, LJUBLJANA
JERKIČ JURE, TRŽIČ
MULEC MAX, GORNJA RADGONA
BARBARIČ ŠTEFAN, LJUBLJANA
KRALJIČ KERN SONJA, LJUBLANA
URBAS BORUT, NOVA VAS
JUREČIČ BORIS, TRBOVLJE
SEDONJA SIMON, BELTINCI
TOPLAK EMIL, GRIŽE
RASPERGER IZTOK, SLOVENSKE KONJICE
PECNIK LUCIJA, MOZIRJE
JEMEC ANDREJ, KANAL
MISKIĆ SEAD, KRANJ
ROK MARČUN, KRANJ
PUŠKAR SAJDA, ŠKOFJA LOKA


7. ŽREBANJE

MAJICE
PALIR DRAGICA, GROBELNO
DOPUĐA DARKO, LJUBLJANA
MAGISTER TIMOTEJ, IZOLA
DUH JERNEJA, NOVO MESTO
PALIR MAJA, GROBELNO
MATIČ BORIS, KOMEN
OBRUL TINA, OPLOTNICA
POROPAT JAN, LUCIJA
KOPŠE TANJA, MAKOLE
FAJFAR BARBARA, KOČEVJE
ERPE ALENKA, LESKOVEC PRI KRŠKEM
BARUKCIC MATEJ, LJUBLJANA
ANŽLOVAR MOJCA, GROSUPLJE
KODRE ANITA, KISOVEC
BERGER BORUT, CELJE
ZORC DAMJAN, LJUBLJANA
LEŠNIK PONIKVAR NINA, ZAGORJE OB SAVI
EKART IRENA, MIKLAVŽ NA DRAVSKEM POLJU
FERJANC SLAVI, NAKLO
MIKLYAEV VLADISLAV, LJUBLJANA
LUKIC SNJEZANA, LJUBLJANA
KORDEŽ BORUT, RADOVLJICA
KIRBIS UROS, HOČE
STEFANCIC MOJMIR, NOVA GORICA
BERNIK NATALIJA, DOBROVA
VUKOJA MARINA, VELENJE
POLANC KLEMEN, BOHINJSKA BISTRICA
SOTLAR MARKO, DOMŽALE
ŠIŠKO DUŠAN, KRŠKO
KOVAČ PETRA, ŽIROVNICA
SITAR DANIJEL, LJUTOMER
KRAJNC DANIJEL, KOPER
PEPEVNIK IRENA, RAVNE NA KOROŠKEM
KASTIGAR-KEŠPRET ZALA, KRANJ
PAJNIČ ROBERT, KOČEVSKA REKA
OSOJNIK ALES, LUCIJA
ŠUTA DOMEN, SVETA TROJICA
TREFALT SABINA, KAMNICA
PRESKAR ANA, BREŽICE
PODNAR FRANC, ŠKOFJA LOKA
MATIJA KOSEC, KRŠKO
VOLK URŠA, BREZOVICA
GUZELJ MITJA, GORNJA RADGONA
RANČAN NINA, SLOVENSKE KONJICE
ŽABOT LEONIDA, GROSUPLJE
DREŽNJAK MAJDA, CERKLJE OB KRKI
KOLARIČ KLAVDIJA, MARIBOR
LUSKOVEC VIKTOR, LJUBLJANA - ČRNUČE
ARNŠEK TIT, ŽALEC
HORVAT BARBARA, JESENICE NA DOLENJSKEM
JANČAR ROK, ČRNA NA KOROŠKEM
GAŠPARIČ NIKA, ORMOŽ
JOKIČ REBEKA, SLOVENSKA BISTRICA
KUHAR FRANC, PUCONCI
BRANDA TEREZIJA, MENGEŠ
PODOJSTERŠEK IVO, MURSKA SOBOTA
LAZNIK JAN, LJUBLJANA
FATUR TANJA, LJUBLJANA
RADIKON VASJA, NOVA GORICA
ROMIH MARKO, CELJE
ŠPACAPAN SUZANA, DOBROVA
KOKALJ PETRA, KRANJ
MAČEK ANDREJ, LJUBLJANA-POLJE
HORVAT EDVARD, BOHINJSKA BISTRICA
ŠKET BENJA, ŠENTJUR
JAKŠIČ ANA, KOČEVJE
LAVRIČ CASCIO LAURA, NOVA VAS
SAVEC SIMONA, BENEDIKT
ŽOHER DAVID, CELJE
MARZELJ VID, SLOVENJ GRADEC
POROČNIK ALEŠ, DRAVOGRAD
NOVAKOVIĆ ALEKSANDAR, CIRKULANE
LUŽAR ŠPELA, CELJE
VALIČ JERNEJ, AJDOVŠČINA
ZEBEC TOMAZ, SEČOVLJE
BATAGELJ MICHEL, DOBRAVLJE
GROGL NIKA, LJUBLJANA
ČEŠNOVAR NIKA, SLOVENSKA BISTRICA
DOBRAVC MITJA, ŽALEC
BAJC HELENA, LESKOVEC
ZELJKO ROBERT, SUHOR
KOŠIR LEA, LOG PRI BREZOVICI
LEBAN ALEŠ, BLEJSKA DOBRAVA
ZDOVC PINA, KAMNICA
JURČEK BOJAN, NOTRANJE GORICE
BORŠIČ TOMAŽ, CELJE
TOMAŽIČ JANJA, JELŠANE
JAZBEC MILAN, KIDRIČEVO
BREZNIK ROK, OREHOVA VAS
BRKIĆ PETRA, JESENICE NA DOLENJSKEM
SEMENIC ROK, SROMLJE
BRACUN MITJA, ROGASKA SLATINA
MARINKO BORUT, LJUBLJANA
JUG DAMJAN, GRIŽE
SEVER MATJAŽ, NOVO MESTO
SIMONIC TATJANA, MARIBOR
PAPEŽ AMADEJ, VOLIČINA
MLAKAR MOJCA, TABOR
ŠAUPERL ALEKSANDRA, ŠENTILJ
JANKOSKI KIRE, LJUBLJANA


NAHRBTNIKI
KRAJNC CVETKA, OREHOVA VAS
ŠMIT JERCA, TABOR
AMON LUKA, LJUBLJANA
MUNDA PETRA, BENEDIKT
PRELOG DRAGO, MARIBOR
SOBOČAN LAURA, ČRENŠOVCI
MEDVED UROŠ, ZG.KORENA
CIGLARIČ BERNARDA, LOČE
ŠUŠTARŠIČ GREGOR, NOVO MESTO
TOPLER MARCEL, VELENJE
VALAS NINA, LJUBLJANA
GRUBER MATJAŽ, MARIBOR
KRIŽAN KRISTJAN, ŽALEC
GOŠTE MIHA, IZLAKE
KAVČIČ UROŠ, MURSKA SOBOTA


8. ŽREBANJE

MAJICE
SEMENIČ TOMAŽ, ŠEMPETER PRI GORICI
HASANI ALEŠ, ZAGRADEC
POTISK JERNEJ, MARIBOR
KOČEVAR ROK, SEMIČ
TOMAŽIČ ANDRAŽ, LJUBLJANA
BRIC LARISA, SENOŽEČE
ZEMLJIČ MARJAN, MARIBOR
PETAN MONIKA, HOČE
ERJAVEC HAUPTMAN MARJANA, KRANJSKA GORA
TERŠEK ŽIGA, JURŠINCI
BERGER FRANC, CELJE
ZARIČ SINIŠA, CELJE
RAMKOSKI ERHAN, LJUBLJANA ŠENTVID
PERKOVIĆ ANJA, LJUBLJANA
VOGEL BLAZKA, MEŽICA
VEINGERL MATEJA, MARIBOR
RAZDEVŠEK BOJAN, DOMŽALE
KUMELJ MOJCA, DOLENJSKE TOPLICE
ZUKANOVIČ SAŠO, CERKLJE NA GORENJSKEM
JAKOMINI ALENKA, DESTRNIK
TOMAŽIČ JANEZ, LJUBLJANA
LOGAR TJAŠA, GROSUPLJE
KORADEJ ALEŠ, CELJE
ARBEITER KATJA, SLOVENSKE KONJICE
RATEJ DEJAN, LJUBLJANA
GJEREK KLAVDIJA, ČRENŠOVCI
SKOK DEJAN, POSTOJNA
DOLINŠEK ZALETEL TJASA, LJUBLJANA ŠENTVID
VESELKO EVGEN, RAVNE NA KOROŠKEM
BAVDAZ ROBERT, VOLČJA DRAGA
ISTENIČ FILIP, KRANJ
PUPIS NINA, LJUBLJANA
KOŠTOMAJ TOMAŽ, CELJE
VIDMAR DAMJAN, RAČE
ZGONC MIRA, LESCE
KERŽIČ ALEŠ, DOMŽALE
ASEFI RAD ALIREZA, LJUBLJANA
POTOČNIK TATJANA, SLOVENJ GRADEC
ILENIČ ŠPELA, SEMIČ
GROSAR ALEŠ, SODRAŽICA
RUSTJA ANJA, DESKLE
SEGA MARKO, MARIBOR
KONČAR KLEMEN, LENART
RIBIČ BRANKO, MARIBOR
SLAK ANA LISA, LJUBLJANA
KOVÁCS SÁNDOR, LENDAVA
RAJ MARTIN, MURSKA SOBOTA
ZAJC TINA, LJUBLJANA
VISNER ADRIANA, LIBELIČE
BELOVIČ NINA, LENDAVA
ARNEŽ CVETKA, MOJSTRANA
VUJKOVAC ANA KATARINA, LJUBLJANA
PAVLETIČ ŽIGA, TOLMIN
STOJANOV TAMARA, ČRNOMELJ
BREŽAN DAMJAN, LJUBLJANA ŠIŠKA
ŽELEZNIK BOŠTJAN, LJUBLJANA-POLJE
TEPINA NADJA, SOLKAN
JARC MIRKO, LJUBLJANA
ŠMON KAJA, DRAVOGRAD
GLAVAČ NINA, BELTINCI
HREŠČAK MATJAŽ, LJUBLJANA
ROME VILJEM, GROSUPLJE
HOSTIC BOJAN, BELTINCI
MOMIRSKI SASA, BOVEC
KNAPIČ UKMAR JASNA, LJUBLJANA
TURŠIČ MATILDA, CERKLJE OB KRKI
OSOLIN DUŠAN, LUKOVICA
SELŠEK PRIMOŽ, DOL PRI LJUBLJANI
RIHTER MEDOŠ MIJA, KOPER
GORŠE ANITA, STARI TRG PRI LOŽU
DIVJAK MATEJ, JUROVSKI DOL
STRLE ROBERT, LJUBLJANA
KLOPČIČ MARTA, TROJANE
PLUT DOMEN, LJUBLJANA
BOHAR BOŠTJAN, MURSKA SOBOTA
VRECNAK NATASA, SLOVENSKA BISTRICA
HROVAT MAJA, ŽUŽEMBERK
MITIC JOVAN, SLOVENSKE KONJICE
TKAVC MARIJA, PETROVČE
ŠKVARČ ANNE, AJDOVŠČINA
MARKOVIČ REGINA, HRASTNIK
MIHELIČ ANJA, NAKLO
WALDHÜTTER MIRAN, RUŠE
ŠKOFLEK DAMIJAN, ŽALEC
ČUKA TOPOVŠEK DANIELA, MURSKA SOBOTA
DRASLER CIRIL, ŠKOFJA LOKA
MIRTIČ MIHA, DOMŽALE
FOTIVEC PETRA, KOČEVJE
JARC LUKA, LJUBLJANA
ŠTIBERC RENE, MARIBOR
LUKIC MILAN, LJUBLJANA
PUSTOVRH ALEŠ, LJUBLJANA
VERDONIK MAJA, MARIBOR
URBANČIČ ZDRAVKO, KOPER
JELEN URŠA, RADENCI
KRŠIĆ SANDI, PREDDVOR
RAJ PRIMOZ, MURSKA SOBOTA
RUČIGAJ KLEMEN, RADOMLJE
KOŠTOMAJ ALEŠ, KAMNIK
RETKO UROŠ, CELJE


NAHRBTNIKI
ŠEGULA ŠRAJ GLORIA, PTUJ
MIVŠEK PETER, GODOVIČ
BAJUK MOJCA, GRADAC
POTOCNIK JOST, ČRNA NA KOROŠKEM
ALAUF DARJA, LAŠKO
BILBIJA UROŠ, LJUBLJANA
HORVAT MIRJANA, ODRANCI
HOMAR ŠENK ANDREJA, KRANJSKA GORA
MEGLIČ ROBERT, TREBNJE
PAPLER MARIJA, ŠENČUR
ROJKO DAJČ ANDREJA, ROGAŠOVCI
KOZARAC SANDI, LITIJA
ŠTULAR NATAŠA, BEGUNJE NA GORENJSKEM
PAJK BLAŽ, TREBNJE
MODIC SLOBODAN, NOVA GORICA


POTOVANJE
KOCIJAN JELKA, LJUBLJANA
KELENC INES, ŠKOFLJICA
KRPIČ BINE, MURSKA SOBOTA