Coca-Cola

ZADENI POT NA ZIMSKE OLIMPIJSKE IGRE PJONGČANG 2018!
IN VSAK TEDEN SUPER NAGRADE

Naslednje žrebanje

00 Dan : 00 Ura : 00 Min : 00 Sek
* Kode so pod zamaški promocijskega pakiranja Coca-Cola original ali Coca-Cola zero 0,5L in 1,5L PET.  Sodelujete pa lahko tudi z nakupom promocijske stekleničke  Coca-Cola original ali Coca-Cola zero 0,25L RGB. Koda se nahaja pod etiketo.

ZADENI POT NA ZIMSKE OLIMPIJSKE IGRE V PJONGČANG 2018 IN DRUGE TEDENSKE NAGRADE

ZADENI

3x
potovanje v Pjongčang za dve osebi

Več o tem

×

ZADENI

3x
potovanje v Pjongčang za dve osebi

3x Potovanje v Pjongčang od 13.2.- 21.2.2018. Potovanje vključuje letalski prevoz, nočitve v hotelih, vstopnice za tekme, transferje po programu, oglede, predstavnika Tomaža Razingerja in navijaški komplet olimpijskih oblačil ter rekvizitov.

Sodeluj

VSAK TEDEN

15x
Coca‑Cola nahrbtnik z navijaškim kompletom in 100x
Coca‑Cola majica

Več o tem

×

VSAK TEDEN

15x
Coca‑Cola nahrbtnik z navijaškim kompletom in 100x
Coca‑Cola majica

Majica Coca-Cola in navijaški komplet s Coca-Cola črnim nahrbtnikom, rdečo navijaško troblo in navijaškima palicama-bam bam.

Sodeluj

×

PRAVILA NAGRADNE IGRE »Zadeni pot v Pjongčang«

1. Organizator nagradne igre »Zadeni pot v Pjongčang« je Coca-Cola HBC Slovenija d.o.o., Motnica 9, 1236 Trzin (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenija (Združenje športnih zvez). Nagradna igra se opravi z namenom reklamiranja in promocije organizatorja.

2. Trajanje:
Nagradna igra poteka od 15. 09. 2017 do 12. 11. 2017.
Nagradna igra je organizirana in se izvaja na celotnem območju republike Slovenije. V nagradni igri lahko sodelujejo le državljani republike Slovenije.

3. Nagrade in podelitev nagrad:
V nagradni igri bo vsak teden podeljenih:

100x Majica Coca-Cola; vrednost ene nagrade je 4,57 € z DDV; skupna vrednost vseh nagrad je 4.570 € z DDV.
in
15x Coca-Cola črn nahrbtnik (V: 48cm, Š: 32cm, G: 20 cm; Material: Poliester, teža 600 g); vrednost ene nagrade je 25,63 € + DDV;
15x Coca-Cola rdeča navijaška trobla (0,5x36,5cm; plastika); vrednost ene nagrade je 1,90 € + DDV
15x Coca-Cola rdeči navijaški palici (2x)-bam bam (100x600mm; napihljiva); vrednost ene nagrade je 0,65 € + DDV

Skupna vrednost ene nagrade je 28,18 € + DDV; skupna vrednost vseh nagrad je 3.381,60 € + DDV.

V zadnjem žrebanju, ki bo potekalo dne 13. 11. 2017 bomo žrebali tudi glavno nagrado in sicer 3x potovanje v Pjongčang za dve osebi. Vrednost ene nagrade je 2.790 € + DDV; skupna vrednost vseh nagrad je 16.740 € + DDV.

Vseh 926 nagrad bo izžrebanih in podeljenih legitimnim dobitnikom.
Število nagrad je omejeno in v nobenem primeru ne sme biti podeljenih več nagrad, kot je predvideno v teh pravilih.

4. Opis izvajalca potovanja v Pjongčang (Kompas d.d.)

ODHOD: 13. 2. 2018
ČAS POTOVANJA: 9 dni / 6 noči

1. dan, torek, 13. 2. 2018: Ljubljana – Istanbul
Zbor potnikov na letališču Brnik v popoldanskih urah. Prijava za let in polet letala preko Istanbula v Incheon.
2. dan, sreda, 14. 2 .2018: Istanbul – Incheon – Seoul
Predviden prihod v popoldanskih urah po lokalnem času. Sledi prevoz v Seoul in nastanitev po sobah. Zvečer spoznavanje nočnega življenja Korejske prestolnice. Nočitev.
3. dan, četrtek, 15. 2. 2018: Seoul – Gangn eung – Sok cho (Hokej)
Po zajtrku avtobusni in delno peš ogled glavnih mestnih znamenitosti: Seoul Tower, Narodni muzej Koreje, modra palača, palača Gyeongbok, tržnice Namdaemun … Sledi prevoz do Gangneunga in ogled hokejske tekme Slovenija : ZDA. Po končani tekmi prevoz v Sokcho. Nastanitev po sobah ter nočitev.
4. dan, petek, 16. 2. 2018: Sok cho – Gangn eung – Sok cho (Hokej)
Zajtrk in dopoldan prosto. Popoldan odhov v Gangneung ter ogled mesta in olimpijskega parka. Zvečer sledi ogled hokejske tekme
Slovenija : Rusija. Povratek v hotel in nočitev.
5. dan, sobota, 17. 2. 2018: Sok cho – Pyeong chang – Sok cho (Super G Ženske)
Po zajtrku prevoz do Pyeongchang ter ogled tekmovanja OI (Super G ženske). Povratek v hotel in nočitev.
6. dan, nedelja, 18. 2. 2018: Sok cho – Pyeong chang – Sok cho (Veleslalom Moški)
Po zajtrku prevoz do Pyeongchang/Gangneung ter ogled tekmovanja OI (veleslalom moški). Povratek v hotel in nočitev.
7. dan, ponedeljek, 19. 2. 2018: Sok cho – Pyeong chang – Sok cho (skoki)
Po zajtrku prevoz do Pyeongchang ter ogled tekmovanja v smučarskih skokih. Povratek v hotel in nočitev.
8. dan, torek, 20. 2. 2018: Sok cho – Seoul – Incheon
Zajtrk in dopoldan prosto, popoldan prevoz preko Seoula v Incheon. Prijava na let in polet letala proti Istanbulu.
9. dan, sreda, 21. 2. 2018: Incheon – Istanbul – Ljubljana
Pristanek v Istanbulu in nadaljevanje poti proti Ljubljani. Predviden prihod na letališče Brnik v dopoldanskih urah.

*Točen program in urnik tekmovanja lahko organizator spremeni. Ob tem je možna sprememba programa.

V CENO JE VKLJUČENO: letalski prevoz na relaciji Ljubljana – Istanbul – Incheon – Istanbul – Ljubljana, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v Seoulu v dvoposteljni sobi, 5 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v Sokchu v dvoposteljni sobi, vstopnice za tekme (2X hokej, Super G, Veleslalom, Skoki), vsi transferji po programu, ogled Seoula, vodnik, predstavnik OKS-a in vodja poti Tomaž Razingar, organizacija in izvedba potovanja. Vsak nagrajenec bo prejel navijaški komplet olimpijskih oblačil in rekvizitov.

Doplačila:
Enoposteljna soba: 560 €

5. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Posamezniki lahko sodelujejo v nagradni igri na sledeča načina:

a) Pod zamaškom promocijskih pakiranj Coca-Cola ali Coca-Cola zero 0,5L PET, Coca-Cola ali Coca-Cola zero 1,5L PET ter pod promocijsko etiketo stekleničke Coca-Cola ali Coca-Cola zero 0,25ml RGB se skriva koda, ki jo posameznik vnese preko www.coca-cola.si in se poteguje v tedenskem žrebanju za eno izmed nagrad. Žrebanje dobitnih kod bo potekal vsak ponedeljek ob 12h:

25.09.2017 ob 12h
02.10.2017 ob 12h
09.10.2017 ob 12h
16.10.2017 ob 12h
23.10.2017 ob 12h
30.10.2017 ob 12h
06.11.2017 ob 12h
13.11.2017 ob 12h

b) Brez nakupa je možno sodelovati s pošiljanjem sporočila z naslovom »Zadeni pot v Pjongčang« na naslov infoslo@cchellenic.com ali dopisnice s pripisom »Zadeni pot v Pjongčang«, kjer v približno 100 besedah opišete, koga in kako vi podpirate pri uresničevanju njihovih sanj ali svojo izkušnjo, kako vam je kdo drug pomagal pri uresničevanju vaših sanj. Zraven dopišite še osebne podatke (ime, priimek, naslov, poštna številka in kraj ter telefon).

Organizator bo vsakemu sodelujočemu poslal naključno kodo na elektronski naslov ali po pošti. Posameznik bo nato kodo vnesel preko spletnega portala www.coca-cola.si in sodeloval v tedenskem žrebanju.

5. Pravila:

Organizator si pridružuje pravico, da prijave z nepopolnimi podatki sodelujočih izloči iz žrebanja oziroma jih ne upošteva. Nepopolnih prijav ne bomo upoštevali.

Prejemnike dobitnih kod bo organizator kontaktiral preko elektronskega naslova (v izrednem primeru tudi po pošti) po izvedenem žrebanju. Zmagovalci žrebanja bodo svojo nagrado prejeli po pošti na naslov, ki so ga navedli. Nagrada bo na pošto oddana najkasneje v roku enega meseca.

Sodelujoči se strinjajo s sodelovanjem v nagradni igri in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih. Dobitniki nagrad bodo zagotovili vse informacije in dokumente, potrebne za izpolnitev pravil in drugih zadevnih zakonov.

Nagrajenci (prejemniki nagrade, zmagovalci) nimajo pravice zahtevati drugačne nagrade ali nagrade v večjih količinah od tistih, ki so navedene v teh pravilih. Nagrad ni mogoče menjati za gotovino ali jo zamenjati za druge artikle, niti prenesti na tretjo osebo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi s koriščenjem in uporabo nagrad.

V nagradni igri lahko sodelujejo le fizične osebe, starejše od 14 let. Če je nagrajenec mladoletna oseba (op. 14 – 18 let) ali oseba z omejenimi sposobnostmi, lahko nagrado prevzame samo z dovoljenjem staršev ali zakonitega skrbnika. V tem primeru mora starš ali zakoniti skrbnik predložiti potrebne dokumente, vključno z izjavo o pravici do sodelovanja, izjavo o oprostitvi odgovornosti, izjavo o pravici do javnega razkritja in izjavo o sprejemu nagrade.

Zaposleni v podjetju Coca-Cola HBC Slovenija d.o.o., njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni živi v življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega) ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

Izžrebanec glavne nagrade je lahko nagrajen le enkrat, in sicer za nagrado, za katero je bil najprej izžreban. Žrebanje je dokončno, pritožba ni možna.

6. Ostala pravila nagradne igre

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

  • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca ali
  • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v teh pravilih ali da je sodeloval v nagradni igri v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izbran v nasprotju s temi pravili ali
  • se tudi po obvestilu izžrebancev ter ustreznih rezervnih izžrebancev nihče ne odzove na prevzem nagrade, glede na navodila organizatorja nagradne igre.

Če prejemnik dobitne kode ne posreduje organizatorju navedenih podatkov, ni upravičen zahtevati izročitve nagrade od organizatorja. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do zmagovalca na podlagi teh pravil. Zmagovalec pa v tem primeru tudi nima pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Organizator lahko nagrado uporabi za kakršenkoli drug namen.

Nagrada bo obdavčena v skladu z Zakonom o dohodnini (organizator igre bo obračunal in odvedel dohodnino). Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme nagrajenca.
Organizator ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo utrpel sodelujoči zaradi logističnih ovir, tehničnih težav ali drugih napak.

Skladno s 57. g členom ZVPot organizator potovanja odgovarja za škodo, ki jo povzroči potrošniku zaradi delne ali popolne neizpolnitve pogodbe v skladu s splošnimi pravili, ki urejajo obligacijska razmerja.

7. Varovanje podatkov

Nagrajenci bodo vsak teden objavljeni na spletni strani organizatorja – www.coca-cola.si. Nagrajenec se strinja s tem, da se njegovo ime, priimek in kraj bivanj objavijo na spletni strani organizatorja.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci nagradne igre dovolijo organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov za namen nagradne igre. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal in jih varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo, da bo organizator osebne podatke posredoval podizvajalcu Pošta Slovenije d.o.o., Slomškov trg 10, 2500 Maribor izključno za potrebe dostave in obveščanja o dostavi nagrad in sicer: ime, priimek, naslov, kontaktno telefonsko številko in e-mail.
S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo, da bo organizator osebne podatke glavnih nagrajencev posredoval podizvajalcu Kompas d. d., Pražakova 4, 1514 Ljubljana za potrebe organizacije potovanja.
Podatki ne bodo posredovani neupravičeni tretji osebi ali kakorkoli drugače zlorabljeni. Organizator bo uporabljal posredovane osebne podatke nagrajencev tudi za namene promocije podjetja Coca-Cola HBC Slovenija d.o.o., Motnica 9, 1236 Trzin, v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Dobitnik glavne nagrade soglaša, da bosta njegovo ime in podoba uporabljeni na družbenih omrežjih (Facebook stran Coca-Cola (https://www.facebook.com/Coca-Cola) in Instagram kanalu Coca-Cola Slovenija (https://www.instagram.com/cocacola_slovenija/) in sicer v objavi o dobitniku in predaji nagrade, ter poročanju z olimpijskih iger. Dobitnik glavne nagrade se zavezuje, da se bo udeležil predaje nagrade na sedežu Coca-Cole in bo s potovanja, ki je predmet nagrade, poslal najmanj eno fotografijo, ki jo lahko Coca-Cola objavi na prej omenjenih kanalih na družbenih omrežjih. Na fotografiji mora biti razvidno, da je posneta na olimpijskih igrah in mora biti avtorsko delo nagrajenca.

Sodelujoči v nagradni igri lahko kadarkoli zahtevajo vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov za namene izvajanja te nagradne igre, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

Kakršnakoli vprašanja, ki se nanašajo na nagradno igro, lahko zainteresirani sporočijo organizatorju na naslednji elektronski naslov: infoslo@cchellenic.com.

Za vsa vprašanja, ki se utegnejo pojaviti v zvezi z nagradno igro in niso urejena s temi pravili, je pristojna podati razlago 3-članska komisija organizatorja, ki skrbi tudi za izvedbo nagradne igre in nadzira njen potek. Njena razlaga je dokončna in zoper njo ni mogoča pritožba.

Coca-Cola je registrirana blagovna znamka družbe The Coca-Cola Company. Vse pravice pridržane.

Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje, to je od 01.09.2017, in so v času nagradne igre na vpogled udeležencem na spletni strani organizatorja – www.coca-cola.si.


Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.


×

Nagrajenci

Potovanje v Pjongčang za dve osebi

Nagrajenca nismo našli

Coca-Cola nahrbtnik z navijaškim kompletom in Coca-Cola majica

Nagrajenca nismo našli